Το τεχνικό γραφείο ηλεκτρομηχανολογικών μελετών – επιβλέψεων και εγκαταστάσεων ιδρύθηκε το 2000, από τον Διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Ιάκωβο Ν. Κονταράτο, απόφοιτο της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Απασχολώντας άρτια εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, σε συνδυασμό με έμπειρα εξωτερικά συνεργεία και συνεργασίες με μια σειρά επωνύμων εταιριών, έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε ένα πολύ μεγάλο φάσμα εφαρμογών.

Σε αυτά τα χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα σημαντικό πελατολόγιο, αποτελούμενο από πληθώρα διαφορετικών έργων και εργασιών, με κοινό χαρακτηριστικό την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και το άρτιο τεχνικά αποτέλεσμα.

Με εκτίμηση,

kontaratos-singature
Ιάκωβος Ν. Κονταράτος
Διπλωματούχος
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός


ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ι. ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.


ΜΕΛΕΤΗ \ ΕΠΙΒΛΕΨΗ \ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αυτοματισμοί Κτιρίων – Έξυπνο Σπίτι

Οι καινοτόμες τεχνολογίες “Έξυπνου” Σπιτιού επιτρέπουν τον αυτοματισμό του κτιρίου σας, παρέχοντας ευκολία, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας.

Πισίνες

Αναλαμβάνουμε την Μελέτη, Κατασκευή, Επίβλεψη και Συντήρηση κολυμβητικών δεξαμενών παντός είδους.

Συστήματα Ασφαλείας

Εγκατάσταση προηγμένων συστημάτων ασφαλείας (συναγερμοί, κάμερες, πυρανίχνευση, έλεγχος πρόσβασης) σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Συντήρηση & Λειτουργία Η/Μ Εγκαταστάσεων

Είμαστε δίπλα σας και μετά την παράδοση του έργου, αναλαμβάνοντας την περιοδική συντήρηση και απροβλημάτιστη λειτουργία παντός είδους Η/Μ εγκαταστάσεων.

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών εξοικονόμησης ενέργειας (ηλιακοί θερμοσίφωνες, αντλίες θερμότητας, θερμομονώσεις, κ.α.).

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Φωτοβολταϊκές (αυτόνομες και net metering), γεωθερμικές και ηλιακές εγκαταστάσεις, για οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Εμπειρία Ετών σε Μεγάλα Έργα

Διαθέτουμε εξειδικευμένη εμπειρία σε μεγάλα τεχνικά έργα όπως πισίνες, φωτοβολταϊκά, ηλιακά, επεξεργασίας νερού και σύνθετες Η/Μ εγκαταστάσεις, όπως η συντήρηση των Η/Μ εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Μεγάλη Γκάμα Υπηρεσιών

Η εξειδικευμένη εμπειρία μας δεν μας περιορίζει. Έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε άμεσα και ολοκληρωμένα σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών

Άρτια Εκπαιδευμένο Προσωπικό

Το μόνιμο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων της εταιρίας και οι συνεργασίες με εξειδικευμένα εξωτερικά συνεργεία μας επιτρέπουν να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Συνεχής Τεχνολογική Εξέλιξη

Η τεχνολογία εξελίσσεται, το ίδιο κι εμείς. Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, φροντίζουμε για τη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού μας και συνάπτουμε συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

Αντίληψη των αναγκών σας

Προσεκτικός σχεδιασμός & μελέτη που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Προτείνουμε αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας πιστοποιείται από τους κορυφαίους φορείς πιστοποίησης DQS και IQNet.

Ολοκληρωμένα Έργα
802
Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης
268
Αριθμός Πελατών
495
Προσφερόμενες Υπηρεσίες
48

Η τεχνολογία του αύριο, σήμερα

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Σε αυτά τα χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα σημαντικό πελατολόγιο, αποτελούμενο από πληθώρα διαφορετικών έργων και εργασιών, με κοινό χαρακτηριστικό την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και το άρτιο τεχνικά αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιπλέον 36 αντλίες θερμότητας στο νέο “Εξοικονομώ”

Ανανεώθηκε στις 5 Δεκεμβρίου το Μητρώο Επιλέξιμων Αντλιών θερμότητας του ΥΠΕΝ για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον», συμπεριλαμβάνοντας 36 επιπλέον αντλίες. Έτσι, συνολικά το αρχείο περιλαμβάνει πλέον 1.654 διαφορετικά μοντέλα. Η διαδικασία ένταξης αντλιών θερμότητας στο μητρώο συνεχίζεται και το Μητρώο Επιλέξιμων Αντλιών θερμότητας θα εμπλουτίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το […]

Έξι νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ για επιδοτήσεις σε επιχειρήσεις

Νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ για επιδοτήσεις έρχονται από τις αρχές του 2017 προκειμένου να ενισχύσουν επενδυτικές προτάσεις στους κλάδους της βιομηχανίας, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την προώθηση των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας Τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ έχουν συνολικό προϋπολογισμό 404 εκατ. ευρώ και αναμένεται να προκηρυχθούν στο πρώτο τετράμηνο του […]

Η τελική ρύθμιση για το επάγγελμα του Μηχανικού, που ψήφισε η Βουλή

Στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Ενσωμάτωση στην Ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας 2014/94/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 22ας Οκτωβρίου 2014 για την ανάπτυξη υποδομών εναλλακτικών καυσίμων, απλοποίηση διαδικασίας αδειοδότησης και άλλες διατάξεις πρατηρίων παροχής καυσίμων και ενέργειας, και λοιπές διατάξεις», με το άρθρο 29, επανακαθορίζονται οι […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(*)

(*)


(*)

(*)