ΠΙΣΙΝΕΣ BIO.DESIGN POOLS

Ι. Κονταράτος & ΣΙΑ Ε.Ε. - Ι.Ε.Π.Υ.Α.

Νέες 100% οικολογικές πισίνες bio.design!

Η τέλεια αρμονία με το τοπίο και τον κήπο

 ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ 

Η Biodesign δημιουργεί ένα νέο περιβάλλον, το οποίο είναι απόλυτα αρμονικό με το τοπίο και είναι πλήρως ενσωματωμένο στον κήπο.

Μια φιλική προς το περιβάλλον πισίνα

ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΠΕΤΟΝ

Η Biodesign Pools κέρδισε το πρώτο βραβείο πισίνας στο BCN για τη βιωσιμότητα του προϊόντος διασφαλίζοντας την αποτελεσματική χρήση των πόρων (νερό, ενέργεια, πρώτες ύλες) και για τον σεβασμό του περιβάλλοντος σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του (παραγωγή, εγκατάσταση, αξιοποίηση , αποσυναρμολόγηση και ανακύκλωση). Ένα βραβείο για τη βιωσιμότητά του, για το περιβάλλον, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον και τη βιο-ουσία.

Η Τεχνολογία Biodesign

Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Biodesign

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

Πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης του προϊόντος και οι εκατοντάδες δημόσιες και ιδιωτικές πισίνες που κατασκευάστηκαν παγκοσμίως μας έδωσαν την ευκαιρία να αναπτύξουμε μια τεχνολογία με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, με εξαιρετική ποιότητα στεγανοποίησης και υψηλές δομικές επιδόσεις χάρη στην κατοχυρωμένη τεχνολογία επένδυσης Biodesign. Τα τεχνικά φυλλάδια δείχνουν ότι οι επενδύσεις στεγανοποίησης είναι ανώτερες από αυτές που χρησιμοποιούνται στις παραδοσιακές πισίνες χάρη στην ελαστικότητα του +300%. Επιπλέον, έχουν υψηλότερη αντοχή σε υπεριώδεις ακτίνες (UV), πάγο, χημικά προϊόντα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ενδιαφέρεστε για μία Πισίνα Biodesign ; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Τεχνολογία

Η δομική επίστρωση Biodesign, αποτελούμενη από ρητίνες ειδικά κατασκευασμένες για αυτή τη χρήση και χαλαζιακή άμμο, έχει διπλή μηχανική αντίσταση σε σύγκριση με το δομικό σκυρόδεμα. Σε απόλυτη έννοια, αυτές οι διαφορές είναι ήδη ανώτερες σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους κατασκευής. Ωστόσο, για να κατανοήσουμε την πραγματική τους αξία, θα πρέπει να συγκριθούν κατά τη χρήση τους: στην πραγματικότητα, η επίστρωση Biodesign δεν υπόκειται στις καταπονήσεις και την πίεση του νερού, επειδή είναι τοποθετημένη στην επένδυση στεγανοποίησης και βυθίζεται στο νερό.

Ολική διαμόρφωση

Η πισίνα είναι ειδικά σχεδιασμένη για κάθε περίπτωση, γεγονός που αυξάνει την πραγματική αξία.

Πιστοποιημένη δομική σταθερότητα

Αυτή η τεχνολογία έχει σχεδιαστεί ειδικά για την άρση των αδυναμιών των παλιών δεξαμενών με την ανακατανομή του βάρους και τη βελτίωση των επιδόσεων των υλικών.

Η καλύτερη εμπειρία κολύμβησης

Οι χώροι κολύμβησης, οι παραλίες, τα καθίσματα και οι βυθισμένοι διάδρομοι που είναι σμιλεμένοι από φυσική πέτρα προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία κολύμβησης.

Τεχνολογία οικολογικής οικοδόμησης

Ο σεβασμός στο περιβάλλον αυξάνει την αξία του προϊόντος και παρατείνει την επιτυχία της επιχείρησης.

Μειώνει τους χρόνους εγκατάστασης

Η ευκολία διαχείρισης του εργοταξίου και οι μειωμένοι χρόνοι εγκατάστασης βοηθούν την οργάνωση και την γρήγορη ολοκλήρωση των έργων.

Ενδιαφέρεστε για μία Πισίνα Biodesign ; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Ευρεσιτεχνία Biodesign

 1. ΕΚΣΚΑΦΗ
 2. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΓΕΩΥΦΑΣΜΑ
 3. ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗ
 4. ΔΙΚΤΥ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
 5. ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΔΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ
 6. ΔΙΚΤΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
 7. ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΡΩΜΑ ΔΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ

Μια τεχνολογία με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, εξαιρετική ποιότητα επένδυσης στεγανοποίησης και δομικές επιδόσεις της πατενταρισμένης επίστρωσης Biodesign.

Τα τεχνικά φυλλάδια δείχνουν ότι οι επενδύσεις στεγανοποίησης είναι ανώτερες από αυτές που χρησιμοποιούνται στις παραδοσιακές πισίνες χάρη στην ελαστικότητα + 300%. Επιπλέον, έχουν υψηλότερη αντοχή σε υπεριώδεις ακτίνες, πάγο, χημικά προϊόντα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Η δομική επίστρωση Biodesign, αποτελούμενη από ρητίνες ειδικά κατασκευασμένες για αυτή τη χρήση και χαλαζιακή άμμο, έχει διπλή μηχανική αντίσταση σε σύγκριση με το δομικό σκυρόδεμα.

Ευελιξία

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΥΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ

Η τεχνολογία Biodesign χρησιμοποιεί μια υδατοστεγανή επένδυση τεχνολογίας EPDM που εφαρμόζεται στο έδαφος και προστατεύεται από ένα ειδικό γεωύφασμα.

Το EPDM είναι ένα σταθερό χημικό υλικό που είναι εντελώς αδρανές, δεν περιέχει ρυπογόνα πρόσθετα ή βαρέα μέταλλα και δεν απελευθερώνει επιβλαβείς ουσίες στο περιβάλλον. Τα παλιά υλικά EPDM μπορούν να καούν για την παραγωγή ενέργειας (υπό την προϋπόθεση ότι δεν εκπέμπουν διοξίνες), μπορούν να ταφούν με οικιακά απόβλητα ή να ανακυκλωθούν για την παραγωγή νέων προϊόντων τεχνολογίας EPDM.

Η Greenpeace προτείνει το EPDM ως εναλλακτική λύση στο PVC.


Πιστοποίηση στεγανοποίησης

Το EPDM είναι ένα συνθετικό πολυμερές που για περισσότερα από 40 χρόνια έχει σημειώσει συνεχή ανάπτυξη της χρήσης του στην αυτοκινητοβιομηχανία και στα έργα πολιτικού μηχανικού.

Είναι ένα ελαστομερές, το οποίο λαμβάνεται από τον συμπολυμερισμό αιθυλενίου, προπυλενίου και μονομερών μορίων που βουλκανίζονται (διαδικασία σκλήρυνσης ελαστικών). Τα μακριά πλαστικά μόρια συνδέονται μέσω διασταυρούμενων χημικών δεσμών που δημιουργούν ένα ελαστικό προϊόν, το οποίο είναι χημικά σταθερό με απαράμιλλη αντίσταση στις ακτίνες UV, το όζον, τις ακραίες θερμοκρασίες και τις χημικές ουσίες.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Ι. Κονταράτος & ΣΙΑ Ε.Ε. - Ι.Ε.Π.Υ.Α.

Υπό κατασκευή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
  ΠΙΣΙΝΕΣ BIO-DESIGN

  Ι. Κονταράτος & ΣΙΑ Ε.Ε. - Ι.Ε.Π.Υ.Α.

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας της εταιρίας μας με την Ιταλική εταιρία Biodesign Pools με αντικείμενο την κατασκευή των 100% οικολογικών, φυσικών και μοναδικού σχεδιασμού πισίνων τύπου λίμνης!

  Είμαστε στην διάθεσή σας, να σας παρουσιάσουμε όλες τις δημιουργικές και τεχνικές λεπτομέρειες της κατασκευής και να συζητήσουμε για την δική σας μοναδική πισίνα!
   
   
  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on telegram
  Share on skype
  Share on whatsapp
  Share on email

  bio
  design
  pools

  Η δική σας, μοναδικού σχεδιασμού, 100% οικολογική, φυσική πισίνα τύπου λίμνης!
  Μάθετε περισσότερα: